NUTRILEVER. De specialist in afslanken met eiwitrijke en koolhydraatarme voeding. Uw distributeur en groothandel van proteïne dieet producten voor België en Nederland.

NUTRILEVER is de specialist van België en Nederland voor caloriearme voeding, voor koolhydraatarme voeding en voor eiwitrijke voeding aan een heel scherpe prijs. Wij zijn uw groothandel voor het proteïnedieet en distributeur van het DietSlim afslankprogramma.

Alles uit eigen voorraad en snel leverbaar, dat is onze service!

Een probleem in uw zaak? Samen werken wij aan uw succes waar een tevreden klant centraal staat. De diëtist beantwoord uw vragen en onze voedingsingenieur zorgt voor de inkoop, de kwaliteitscontrole en de veiligheid van onze dieetproducten. 

Heeft u een afslankstudio, kapperszaak, schoonheidsstudio, fitness, sportschool, enzoverder? Zoekt u proteïne dieet producten voor een gevarieerd eiwitdieet aan een heel scherpe prijs? Dan kunnen wij u volgende proteinedieet formules aanbieden:

  1. Ons huismerk (branded label): per stuk bestelbaar   
  2. Per doos (blanco label): groter inkopen voor nog meer voordeel

Of wilt u dealer of verdeler worden van het DietSlim afslankprogramma op basis van gezonde voeding? Het DietSlim programma is geen proteinedieet of koolhydraatarm dieet! Stap voor stap leert uw klant anders eten en leven.

Contacteer ons. Graag bespreken we met u de wensen en mogelijkheden.